Nincsen hozzászólás

A járványügyi korlátozások miatt elhalasztjuk a Gánt Trailt!

Kedves Futók!

A csütörtöki híreket nyilván ti is hallottátok, vagyis hogy március 15-éig meghosszabbították a járványügyi korlátozásokat. Ez sajnos azt jelenti, hogy bármennyire is úgy készültünk, és szerettük volna, 2021. március 7-én nem tudjuk megrendezni a Gánt Trail terepfutóversenyt. Sok jelzés futott be hozzánk, hogy a B-tervnek kiválasztott április 4-e, vagyis Húsvét vasárnap nem ideális, illetve reálisan nézve, nem biztos az sem a mostani bejelentés, illetve a hozzátartozó kommunikáció kapcsán, hogy április elején „olyan lesz a helyzet”, hogy feloldják a mostani szigorításokat, vagy annak egy részét, így ebben a tekintetben sem tűnik opciónak az április 4-e!

2021-ben mindenképpen lesz Gánt Trail! A véleményetekre természetesen kíváncsiak vagyunk: próbáljuk-e meg a május elejét, vagy tegyük át szeptemberre a Gánt Trailt? Erről az esemény Facebook oldalán találtok majd egy szavazást.

Fontos tudnotok, hogy úgy döntöttünk, hogy mindenki, aki eddig, vagyis április 25-én éjfélig neveztek, ők mind megkapják az ajándék zoknit, melyet „csak” az első kétszáz kapott volna. Ezzel szeretnénk lehetőségeinkhez mérten kárpótolni titeket!

Jó felkészülést,
vigyázzatok magatokra,
a szervezők.

Hozzászólások lezárva.