Nincsen hozzászólás

Erdélytől New Yorkig – százötvenen táboroztak velünk

 

Nyári táborunk utolsó napjaiban járunk, így ideje picit visszatekinteni az elmúlt időszakra! Öt hét alatt közel százötven gyerkőc járt nálunk, és kis túlzással állíthatjuk: a világ minden részéről érkeztek hozzánk a triatlon iránt érdeklődők.

Minden évben nagyon várjuk mi is a nyári időszakot, és nem csak a nyaralás miatt, az Alba Triatlon SE életében ez a legnyüzsgőbb periódusa az esztendőnek. Idén öt turnusban, nagyjából százötven gyerek járt nálunk, hogy megismerkedjen a triatlon sportág alapjaival. A „saját” gyerekeink mellett egyre többen vannak, akik évről vére visszajárnak hozzánk a Bregyóba, és persze mindig sok az új arc. 2019-ben a fehérvári, és környékbeli gyerekek mellett táborainkba érkeztek Budapestről, Erdélyből, de még New Yorkból is! Július elején pedig vendégül láthattuk partneregyesületünk, a Tuttobici Bottecchia kis sportolóit is Törökbálintról.

 

 

A program összeállításakor mindig fontos számunkra, hogy megtaláljuk a megfelelő arányt az edzés, a pihenés, és a játék között. A sok pozitív visszajelzés alapján ez idén is sikerült, aminek köszönhetően többeket is meg tudtunk nyerni imádott sportágunknak, őket várjuk szeretettel „hétköznapi” edzéseinkre!

 

Köszönjük, hogy minket választottatok,

örülünk, hogy velünk voltatok!

Találkozzunk 2020-ban is!

Hozzászólások lezárva.