Nincsen hozzászólás

Jöttünk, futottunk, jótékonykodtunk!

Több mint harminc Alba triatlonos sportoló vett részt a IV. Adventi jótékonysági futáson, ráadásul a felnőttek között, öt kilométeren Dévay Márk második, öccse, Zsombor pedig harmadik lett.

Klubunk minden évben részt vesz a most már hagyományos Adventi futáson, Székesfehérvár belvárosában. Idén sem volt ez másként, a két futamban összesen több mint harmincan álltak rajthoz az Alba Triatlon SE színeiben. Ezzel pedig az egyik legnagyobb létszámban megjelenő fehérvári egyesület lettünk. A gyerekeknél az egy kilométeres távon a lányok között Lédeczi Lotti második helyen végzett, csakúgy, mint a fiúknál Szekfű Viktor.

A kicsik után a nagyok jöttek, nekik öt kilométert kellett teljesíteni a Várkörúton. Egyesületünk két válogatott, elit versenyzője, Dévay Márk és Zsombor komoly célokkal érkezett a IV. Adventi Jótékonysági futásra, Márkó második, míg Zsombor harmadik helyen végzett. A hölgyek között pedig Bereczki Karina lett ezüstérmes. A többiek között volt, aki egyedül, nagy tempót diktálva teljesítette az ötkörös távot, csapatunk egy nagyobb magja pedig együtt futott, és ünnepelte advent első vasárnapját.

Hozzászólások lezárva.