Nincsen hozzászólás

Két helyszínen küzdöttünk – Tiszaújvárosban Várnai Dávid bronzérmes lett

Két helyszínen álltak rajthoz versenyzőink a hétvégén, csapatunk egy fele Balatonkenesén küzdött az elemekkel, míg a többiek, az utánpótláskorúakkal együtt Tiszaújvárosban a klubcsapat országos bajnokságon vitézkedtek, Várnai Dávid révén egy bronzéremnek is örülhettünk.

Kenesén Varga Barnabás és Bánki Róbert küzdött az elemekkel, illetve elsősorban a hideg vízzel, de mindketten becsülettel teljesítették a lerövidített úszással megrendezett középtávú versenyt.

Tiszaújvárosban szombaton egyesületünk a Klubcsapat országos bajnokságon összesen négy egységet állított ki. Az utánpótlás I-es korcsoportban a Lédeczi Péter, Ganesz Ádám, Szekfű Viktor összetételű csapat a népes mezőnyben a tizennegyedik helyen végzett, míg a lányoknál tizedik lett a Várnai Dóra, Lédeczi Lotti, Zsiga Annamária alkotta trió. A felnőtt férfiak mezőnyében a két albás egység elsősorban egymással versenyzett, az A és a B csapat négy perc különbséggel indult, a Takács Péter, Komáromi Gábor, Lengyel Tibor, Kalmár Mátyás összeállítású B csapat tulajdonképpen menekült az üldöző Kulcsár Zsolt, Staudt Attila, Kaiser Tamás trió elől. Végül utóbbi alakulat „győzött” mindössze huszonkét másodperccel.

Vasárnap pedig egyéni ranglista versenyt rendeztek Tiszaújvárosban kilenc versenyzőnk képviselte az Alba Triatlon SE-t. Közülük Várnai Dávidot kell kiemelni, aki az újonc 2-es korosztályban a dobogó harmadik fokára állhatott fel, jutalma az érem mellett egy kilogramm cukorka volt!

Eredmények:

XXVIII. Tisza Triatlon Ranglistaverseny

Újonc 2:

Várnai Dávid: 3. hely

Sörös Bence: 42. hely

Gyermek:

Szekfű Viktor: 37. hely

Ganesz Ádám: 51. hely

Serdülő fiú:

Lédeczi Péter: 11. hely

Serdülő lány:

Várnapi Dóra: 25. hely

Női felnőtt kategória 1.:

Bereczki Karina: 4. hely

Női szenior kategória1. :

Ignáczy Rita: 6. hely

Férfi szenior kategória 1.:

Komáromi Gábor: 19. hely

Klubcsapat ob.:

Lédeczi Péter, Ganesz Ádm, Szekfű Viktor: 14. hely

Várnai Dóra, Zsiga Annamária, Lédeczi Lotti: 10. hely

Staudt Attila, Kulcsár Zsolt, Kaiser Tamás: 16. hely

Komáromi Gábor, Takács Péter, Kalmár Mátyás, Lengyel Tibor: 17.hely

Primavera BalatonMan Kenese 2019

Varga Barnabás középtáv: senior 1. kategória 37. hely

Bánki Róbert speciáltáv: 90. hely

Hozzászólások lezárva.