Nincsen hozzászólás

Sikeres esztendőt zártunk!

Egyesületünk idén is karácsonyi közös vacsorával búcsúzott el az esztendőtől. Szombaton Székesfehérvár belvárosában köszöntük meg edzőinknek az egész éves munkájukat, illetve díjaztuk sportolóinkat. Az eseményen – nagy örömünkre – részt vett tiszteletbeli elnökünk, a város alpolgármestere Mészáros Attila is.

Remek éven van túl egyesületünk, mely több versenyt (Trail Gánt, eXtrememan Székesfehérvár, Cerbona Fehérvár futófesztivál, Sprint triatlon Európa-kupa) rendezett meg sikerrel. De természetesen elit, és amatőr versenyzőink is kietettek magukért. Az ő sikereik viszont nincsenek meg edzőink munkája nélkül. Így természetesen az Alba Triatlon SE elnöke, Czettl Andrea, és alelnökünk, Skoff Gábor egy kis figyelmességgel köszönte meg nekik az idei kimagasló munkát. Karácsonyi vacsoránkon részt vett Mészáros Attila is, Székesfehérvár alpolgármestere is gratulált az idei eredményekhez, illetve támogatásáról biztosította klubunkat.

Az este folyamán egy kis aprósággal díjaztuk versenyzőinket, akik között több Ironmant is köszönthettünk, de ugyanakkora tapsot kapott az a tagunk is, aki triatlonos pályafutása elején járva idén még csak néhány versenyen állt rajthoz. A vacsora fénypontja az volt, amikor két elitversenyzőnk, Dévay Márk és Zsombor tartott élménybeszámolót az ausztráliai világbajnokságról. A kérdések sem maradtak el: szóba került a hullámok között, sós vízben való úszás, a bolyozás mikéntje, hogyanja, valamint a kerékpárról futásra váltás nehézségéről is ejtettek szót a srácok. A kérdezz-felelekbe természetesen bekapcsolódott vezetőedzőnk, Dévay László is.

Skoff Gábor beszélt az előttünk álló évről, feladatokról is. Ami biztos, hogy megyünk tavasszal edzőtáborba, több versenyt is rendezünk majd 2019-ben, ezek közül a gánti terepfutóversenyre már lehet nevezni!

Hozzászólások lezárva.